Aequo знову високо рекомендовано IFLR1000 в практиці M&A

05 Жовтня 2020

Aequo знову високо рекомендовано у практиці M&A, відповідно до останнього, 30-го, видання IFLR1000. 1 жовтня довідник опублікував підсумкову частину своїх національних рейтингових досліджень, до якої ввійшла практика M&A, а також оновлений перелік провідних юристів у всіх юрисдикціях і практиках у регіоні ЕМЕА.

IFLR1000 високо рекомендує провідних юристів Aequo:

  • Дениса Лисенка, керуючого партнера, – у практиці конкурентного права, M&A, фондів прямих інвестицій, реструктуризації та банкрутства, а також у галузях споживчих товарів і послуг, продуктів і напоїв;

  • Анну Бабич, партнера, керівника практики корпоративного права та M&A, – у практиках M&A, реструктуризації та банкрутства, а також у галузях медіа, технологій і телекомунікацій;

  • Юлію Кирпу, партнера, керівника практики банківського та фінансового права, – у практиках банківського права, фінансової реструктуризації, регулювання фінансових послуг, а також у галузі фінансових послуг і страхування.

Нагадаємо, раніше Aequo була високо рекомендована в рамках поточного, 30-го, випуску IFLR 1000 в практиках банківського та фінансового права, ринків капіталу (акціонерний і борговий капітал), реструктуризації та банкрутства, а також у практиці розвитку проєктів.

International Financial Law Review (IFLR) 1000 – це міжнародний рейтинг провідних юридичних фірм і юристів у сферах фінансового та корпоративного права. В основі цього незалежного дослідження лежать рекомендації юристів, які працюють у фінансових установах і компаніях зі світовим іменем, а також рекомендації провідних юристів у кожній окремо взятій галузі права. Дослідження приділяє велику увагу складності угоди, інноваційному підходу, якості обслуговування клієнтів і можливості проведення транскордонних операцій.