Aequo знову визнана одним із найкращих HR-брендів згідно з дослідженням «Юридичної газети»

24 Листопада 2017

Aequo знову визнана одним із найкращих HR-брендів і увійшла в ТОП-5 найкращих роботодавців серед юридичних фірм України за результатами рейтингу «HR-бренд юридичної фірми», проведеного виданням «Юридична газета».

Крім того, аутсорсингова платформа Aequo Friends була відзначена респондентами як одна з найбільш помітних та цікавих програм стажувань для майбутніх юристів.

Інформаційним партнером рейтингу виступило молодіжне крило Асоціації правників України – Ліга студентів АПУ. В рамках дослідження було проведено анкетування студентів юридичних факультетів, а також співробітників юридичних компаній, які оцінили колег на предмет привабливості бренду роботодавця.

Серед основних критеріїв привабливості роботодавця – наявність програми адаптації, яка допомагає швидко увійти до колективу, цінності компанії, що відповідають власним цінностям, офіційне працевлаштування, пакет соціальних компенсацій, лідерство та чіткий план розвитку фірми, добрі взаємовідносини між керівництвом та підлеглими, система навчання і розвитку співробітників, приваблива заробітна плата, корпоративні заходи і можливості кар'єрного росту.

Результати дослідження доступні за посиланням.