AEQUO оголошує про розширення управлінської команди та нові призначення

31 Березеня 2021

Юридична фірма AEQUO рада повідомити про призначення Василя Міщенка на посаду радника практики оподаткування та митного права AEQUO. Також Анна Літвінова та Анна Коновалова призначені старшими юристками AEQUO.

Василь Міщенко має великий досвід консультування з широкого кола питань національного та міжнародного оподаткування, управління податковими ризиками, а також податкового структурування угод. Він також брав участь у низці M&A угод, проектах корпоративної реструктуризації, а також у складних процедурах юридичного аудиту при здійсненні угод злиття та поглинання, консультував щодо різних корпоративних, комерційних та регуляторних питань.

Анна Літвінова спеціалізується на питаннях конкурентного та антимонопольного права. Вона має значний досвід представництва інтересів клієнтів в Антимонопольному комітеті України у зв'язку з транзакціями, які вимагають отримання попереднього дозволу АМКУ, а також у зв'язку з різними розслідуваннями, ініційованими держорганами або учасниками ринку. Анна брала участь у ряді проектів, пов'язаних з правовим аудитом в частині питань дотримання антимонопольного законодавства.

Основними напрямками спеціалізації Анни Коновалової є цивільний, господарський і адміністративний процеси, а також сфера міжнародного арбітражу. Анна консультує українські та іноземні компанії з різноманітних питань цивільного, податкового, корпоративного, конкурентного та енергетичного права.

«Із особливою приємністю ми раді привітати наших колег з дуже заслуженим підвищенням. Анна, Василь та Анна – талановиті юристи та роблять важливий внесок у розвиток фірми для досягнення наших спільних амбітних цілей та планів, в основі яких турбота про клієнтів, індустріальний фокус та інновації. Дякуємо колегам за високу ефективність роботи та незмінну лояльність до нашої команди та бажаємо подальших успіхів та мотивуючих досягнень», – коментує Денис Лисенко, керуючий партнер Aequo.