Анна Бабич увійшла до складу Дорадчої ради Школи права УКУ

03 Вересня 2018

Анна Бабич, партнер юридичної фірми «Aequo» та один із провідних українських юристів у сфері корпоративного права/M&A, стала членом Дорадчої ради Школи права Українського католицького університету.

Дорадча рада, до складу якої увійшла Анна Бабич, допомагає визначати ключові напрями подальшого розвитку Школи та надає консультації щодо ключових проектів та принципів їхньої реалізації. У ході участі в роботі Ради, її члени скеровують керівництво Школи права УКУ, сприяють розвитку партнерської мережі і визначенню стратегічних пріоритетів розвитку.

«Будь тією зміною, яку хочеш побачити в світі. Вважаю, що найважливіша реформа в Україні – це реформа освіти. Для мене честь долучитися до складу Дорадчої ради Школи права УКУ. Адже я переконана, що разом з її прогресивним керівництвом ми зможемо зробити Школу права УКУ – вибором номер один серед абітурієнтів. В першу чергу за рахунок подальшого розвитку академічних програм, де студентів зокрема навчатимуть практичним аспектам ведення юридичного бізнесу, включаючи інноваційні підходи, LegalTech, а також розширення міжнародної співпраці», – коментує Анна Бабич, партнер юридичної фірми Aequo.

Як зазначив Іван Городиський, директор Школи права УКУ, долучення Анни Бабич до складу Дорадчої ради сприятиме ще більшому розвитку проектів Школи:

«Створюючи Дорадчу раду ми передбачали, що її членами стануть знакові для юридичної сфери постаті, до яких, безумовно, належить і Анна Бабич. Для нас долучення пані Анни до складу Дорадчої ради, враховуючи її досвід та професійну активність, є свідченням, що ми далі рухаємося у напрямку побудови великого та якісно нового проекту для правничої освіти України».

Довідка

Школа права УКУ – ціннісно-орієнтована правнича школа у Львові. Серед напрямів діяльності Школи – навчальні програми для практикуючих правників, Магістерська програма та проекти з українськими та міжнародними партнерами, спрямовані на розвиток верховенства права та захисту прав людини в Україні.