FinTech: Evolution of Financial Services

17 Вересня 2018

2 жовтня 2018 в Inveria Flow Space (вул. Володимирська, 49, Київ) юридична фірма Aequo спільно з контент-маркетинговим агенством Top Lead та Ощадбанком проведе експертну дискусію "FinTech: Evolution of Financial Services". У фокусі дискусії – стан та перспективи розвитку індустрії фінансових технологій, її значення для функціонування та зростання економіки України.

Під час дискусії представники бізнесу та експерти обговорять, що собою становить індустрія фінансових інновацій: хто основні гравці, які чинники є ключовими для розвитку галузі, як фінтех впливає на економіку, та як регулюється ця галузь. Експерти розкажуть про успішні кейси: трансформації банків, створення фінтех-продуктів, пояснять, як будується інфраструктура для фінтеху — мобільних платежів, краудфандингових платформ, електронних переказів тощо.

Також під час дискусії буде презентовано огляд індустрії фінансових технологій — інфографічний довідник Fintech Guide 2018, який містить актуальні аналітичні дані щодо ролі фінтеху в економіці, трендів ринку, функціонування платежів, робо-едвайзерів, краудфандингових платформ тощо. Довідник буде корисним бізнесу, експертам, журналістам та будь-кому, хто зацікавлений у становленні сучасної індустрії фінансових технологій.

Участь у заході безкоштовна за попередньою реєстрацією.[1]

Реєстрація до 1 жовтня 2018 року.

РЕЄСТРАЦІЯ

[1] Організатор залишає за собою право відмовити в реєстрації без повідомлення причин.