IFLR 1000 2016 рекомендує AEQUO у сферах фінансового та корпоративного права

21 Жовтня 2015

За результатами нещодавно опублікованого рейтингу IFLR 1000 2016 ЮФ AEQUO визнана однією з найкращих юридичних фірм України у сферах банківського та фінансового права, злиттів і поглинань. Денис Лисенко, керуючий партнер, Анна Бабич, партнер, співкерівник практики корпоративного права та злиттів і поглинань, Юлія Кирпа, партнер, керівник практики банківського та фінансового права, знову отримали високі рекомендації International Financial Law Review (IFLR) 1000 2016 – авторитетного професійного довідника у сфері банківського та фінансового права, M&A, енергетики й інфраструктури.

Aequo займає високі позиції рейтингу серед українських фірм, демонструючи відмінні результати роботи у своїх ключових практиках. Відповідно до IFLR 1000, «незважаючи на те, що фірма відносно молода, її команда досвідчена і її рекомендують у сфері M&A, банківського та фінансового права». Клієнти характеризують Aequo як фірму «з високим рівнем орієнтованості на потреби клієнта та проактивним підходом».

Довідник рекомендує команду практики банківського та фінансового права під керівництвом партнера Юлії Кирпи: «Найбільш значуща банківська угода, над якою працювала фірма, – надання Україні макрофінансової допомоги у розмірі 1,8 мдрд євро від Європейської Комісії, яку представляли Денис Лисенко та Юлія Кирпа у якості місцевих радників».

IFLR 1000 відзначає ефективну роботу фірми у сфері реструктуризації заборгованостей у період, коли компанії зіштовхнулися з економічними та соціальними викликами в Україні: «З моменту свого заснування фірма виконує значний обсяг робіт для ЄБРР (Європейського банку реконструкції та розвитку). У кінці 2014 – на початку 2015 рр. Юлія Кирпа надавала юридичну підтримку банку розвитку у процесі реструктуризації кредитів, виданих українським позичальникам, що здійснювали діяльність на сході України, після початку бойових дій у регіоні. Юлія Кирпа також працювала над декількома проектами реструктуризації для Сбербанку, який виступив кредитором, у тому числі над проектом «Мастер-Авіа».

Довідник дає високу оцінку сильній команді практики злиттів та поглинань, особливо у контексті нещодавніх найбільш значущих проектів, включаючи декілька угод у сфері технологій. Клієнти стверджують: «Aequo перевищила наші очікування своїм професійним підходом та якістю наданої юридичної підтримки». IFLR 1000 рекомендує Анну Бабич, «яка представляла інтереси міжнародного клієнта, що придбав компанію, що володіє інфраструктурою телекомунікаційних мереж у Києві. Вона також надала юридичну підтримку іншій компанії в ході придбання компанії, що працює у сфері соціальних медіа в Україні».

International Financial Law Review (IFLR) 1000 – міжнародний рейтинг провідних юридичних фірм у сферах фінансового та корпоративного права. В основі цього незалежного дослідження лежать рекомендації юристів, які працюють у фінансових установах і компаніях зі світовим іменем, а також рекомендації провідних юристів у кожній окремо взятій галузі права. Дослідження приділяє велику увагу складності угоди, інноваційному підходу, якості обслуговування клієнтів і можливості проведення транскордонних операцій.