Керуючий партнер ЮФ Aequo Денис Лисенко і партнер Анна Бабич увійшли в ТОП-100 найкращих юристів України-2014

09 Квітня 2015

Керуючий партнер ЮФ Aequo Денис Лисенко і партнер Анна Бабич увійшли до числа 100 найкращих юристів України за результатами Всеукраїнського дослідження «Вибір клієнта: ТОП-100 найкращих юристів України-2014», яке щорічно проводиться виданням «Юридична газета». В ході анкетування респонденти (зокрема, компанії, що входять в рейтинги «Forbes-Україна», Delo.ua) оцінювали якість надання юридичних послуг та компетенцію юристів.

Цього року «Юридична газета» на правах ексклюзивного локального партнера також опублікувала рейтинг Best Lawyers in Ukraine 2015. Згідно з рейтингом, всі партнери ЮФ Aequo увійшли до списку лідерів своїх практик.

Також Aequo входить до числа лідерів серед юридичних фірм України за кількістю юристів, зазначених виданням.

«Вибір клієнта» – єдине в Україні дослідження, засноване на визначенні кращих юристів винятково голосами клієнтів шляхом проведення безпосереднього анкетування. Цього року в дослідженні взяла участь рекордна кількість респондентів – більше 2 тисяч корпоративних юристів і керівників компаній, представників бізнесу в Україні – українських та іноземних підприємств, що користуються послугами зовнішніх юридичних консультантів.