Команда юристів Aequo оголошує про кадрове підвищення

26 Серпня 2016

ЮФ Aequo рада повідомити про призначення трьох юристів – Євгена Блока, Наталії Дрюк та Михайла Лукашенка, – на посаду старших юристів.

Денис Лисенко, керуючий партнер Aequo, коментує: «Заслужене підвищення Євгена, Наталії та Михайла є логічним результатом їх професійних і бізнес досягнень. Дане підвищення свідчить про дотримання Aequo політики розвитку талантів і забезпечення високого рівня турботи про клієнтів. Ми дякуємо колегам за їх самовіддану роботу та внесок у розвиток фірми».

Євген Блок, старший юрист, практика антимонопольного, конкурентного і торгового права, консультує українські та іноземні компанії з широкого кола питань у сфері конкурентного права, в тому числі пов’язаних з отриманням дозволів на концентрацію, узгодженими діями, зловживанням монопольним становищем та захистом від недобросовісної конкуренції. Він також має досвід супроводження проектів у сфері міжнародного фінансування.

Наталья Дрюк, старший юрист, практика інтелектуальної власності та и вирішення спорів, споров, є фахівцем у галузі цивільного та господарського судочинства та інтелектуальної власності. Вона представляє інтереси українських та іноземних компаній у судових спорах щодо торговельних марок, патентів, авторського права, доменних імен та інших об’єктів. Наталія має значний досвід у сфері корпоративної реструктуризації та адміністрування іноземних холдингових компаній. Вона бере участь у проведенні складних юридичних аудитів у різних галузях промисловості.

Михайло Лукашенко, старший юрист, практика корпоративного права, злиттів та поглинань / фондів прямих інвестицій, спеціалізується на угодах злиттів та поглинань, прямих інвестиціях, а також на питаннях міжнародного фінансування. Михайло має значний досвід структурування угод злиттів та поглинань у різних юрисдикціях за участі як офшорних, так і локальних компаній. Сфери його діяльності також включають транскордонні кредитні операції, юридичний аудит та питання реструктуризації боргових зобов’язань, а також комплексні регуляторні питання в області фінансів, включаючи валютний контроль та регулювання операцій з цінними паперами.