Оголошено переможця конкурсу AEQUO Legal Tech Challenge 2017

14 Листопада 2017

11-12 листопада 2017 року відбувся фінальний етап конкурсу інновацій в юридичному бізнесі AEQUO Legal Tech Challenge – Bootcamp – презентація ідей, виступ ключових спікерів і анонс переможця. Інноваційним майданчиком для проведення заходу став Інститут міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка, який виступив партнером конкурсу.

Переможцем конкурсу, який отримав приз у розмірі 20 000 дол. США, став проект Court on the palm – аналітичний інструмент для пошуку, вивчення та візуалізації судових процесів.

Крім того, троє фіналістів були відзначені експертним журі в наступних номінаціях:

  • Law – Аnalyst Judicial Practice – аналітика судових рішень за ключовими словосполученнями;

  • Tech – Epistemics – due diligence рішення для прискорення взаємодії юристів із юридичними особами;

  • Love – PatentBot – чат-бот, який допомагає подавати заявки на товарні знаки в Укрпатент через Інтернет.

Також у фінальному етапі конкурсу взяли участь наступні проекти:

  • BrightAdvise – юридичні консультації онлайн;

  • CaseBox – система для ефективного вирішення завдань у сфері судочинства;

  • File Case – платформа для онлайн подачі адміністративних позовів або грошових вимог на невеликі суми без залучення юридичного консультанта;

  • LabelMe – сервіс для автоматичної перевірки, аналізу та маркування продукції;

  • LegalCab – мобільна біржа-оператор для юристів та їхніх клієнтів;

  • Monitor estate – автоматичний пошук юридичних ризиків при купівлі нерухомості.

«Вітаємо переможців та фіналістів першого конкурсу інновацій в юридичному бізнесі AEQUO Legal Tech Challenge 2017. Ми також дякуємо членам журі – Дмитру Шимківу, заступнику глави Адміністрації Президента України, Вікторії Тігіпко, засновнику і керуючому партнеру TA Ventures, Ігорю Мазепі, генеральному директору Concorde Capital, Марині Вишегородських, старшому раднику Ради Директорів Ciklum, Тарасу Поліщуку, співзасновнику і СТО найкращого тревел стартапу 2016 року TripMyDream, за внесок у розвиток Legal Tech в Україні. Впевнений, що проведення AEQUO Legal Tech Challenge зможе вивести ринок юридичних послуг в Україні на якісно новий рівень», – коментує Денис Лисенко, керуючий партнер, AEQUO.