Оголошено переможця конкурсу AEQUO Legal Tech Challenge 2018

20 Листопада 2018

17 листопада 2018 року відбувся фінал конкурсу інновацій в юридичному бізнесі – AEQUO Legal Tech Challenge 2018 – презентація ідей, виступ ключових спікерів і оголошення переможця.

Переможцем конкурсу став проект Rent It Bot: бот, покликаний за лічені хвилини вирішити юридичну сторону проблеми оренди житла. Команда проекту виграла головний приз конкурсу – 15 000 дол. США.

Крім того, троє фіналістів були відзначені експертним журі в наступних номінаціях:

  • Law – MigrateBot – бот, що допомагає інтернет-активним іноземцям отримати візу та/або посвідку на проживання;

  • Tech – Dom Jurista Analytics – сервіс із прогнозування судових рішень;

  • Love – TopTierLex – платформа для полегшення підготовки анкет для участі в юридичних рейтингах.

Також у фінальному етапі конкурсу взяли участь наступні проекти:

  • Law & Events – гід у світі юридичних івентів;

  • Legal Cloud – розумний юридичний помічник на основі технології нейромереж;

  • Legal High School – професійний лекторій у самому центрі столиці;

  • REYESTR – дані державних реєстрів судових рішень з мобільного;

  • WOODPCKR – сервіс для захисту авторських прав;

  • ZemData – сервіс швидкого аналізу земельного банку.

«Заснувавши AEQUO Legal Tech Challenge, ми прагнули сприяти формуванню сприятливого середовища для розвитку інновацій в Україні. Ми проводимо конкурс вже другий рік поспіль і бачимо великий потенціал у поданих ідеях. Вони можуть стати не лише кроком у бік підвищення ефективності роботи юристів, а й корисними юридичними інструментами для різних груп населення. Вітаємо переможця Rent It Bot, а також проекти MigrateBot, Dom Jurista Analytics, TopTierLex, відзначених журі, і бажаємо успішної реалізації. Дякуємо всім учасникам AEQUO Legal Tech Challenge 2018 за інноваційні проекти. Окремо хотілося б відзначити цінні поради експертного журі, а також величезний внесок менторів конкурсу в розвиток проектів під час акселерації», – коментує Денис Лисенко, керуючий партнер Aequo.

AEQUO Legal Tech Challenge – щорічний конкурс інновацій в юридичному бізнесі, який переслідує цілий ряд амбітних цілей: кидає виклик традиційним поглядам на надання юридичних послуг і сприяє створенню сприятливого середовища для розвитку інновацій в юридичній сфері в Україні. Основна мета конкурсу – вивести ринок юридичних послуг в Україні на якісно новий рівень, незмінно підвищуючи ефективність роботи юристів та якість турботи про клієнтів.