Партнери ЮФ Aequo в черговий раз увійшли до переліку провідних юристів згідно з рейтингом Chambers Global 2015

17 Березеня 2015

Керуючий партнер ЮФ Aequo Денис Лисенко, а також партнери Анна Бабич та Юлія Кирпа в черговий раз увійшли до переліку провідних юристів згідно з результатами нещодавно опублікованого дослідження одного з найавторитетніших видань у світі міжнародної юриспруденції Chambers Global 2015.

Редактори Chambers Global 2015 відзначили Дениса Лисенка, керуючого партнера фірми, керівника практик корпоративного права/злиттів і поглинань, оподаткування, як досвідченого висококваліфікованого корпоративного радника.

Партнер Анна Бабич, яка спеціалізується в практиках корпоративного права, ринків капіталу, злиттів і поглинань, отримала високі оцінки клієнтів як «дуже компетентний, досвідчений і клієнтоорієнтований юрист. Вона практична, знаходить рішення будь-якої проблеми і дає швидку, якісну пораду».

Про Юлію Кирпу, партнера, керівника банківської та фінансової практик, клієнти відгукуються як про «практичного юриста, що забезпечує впевненість у вирішенні складних питань» і вражає тим, як «сильно вона ідентифікує себе з цілями клієнта, і наскільки для неї важливо отримати необхідний результат». Довідник відзначає кваліфікацію та досвід Юлії Кирпи в угодах по злиттю і поглинанням в банківському секторі і різних фінансових проектах.

Рейтинг Chambers Global проводить дослідження юридичного ринку в більш ніж 190 юрисдикціях і надає інформацію про кращі фірми і юристів по всьому світу, ґрунтуючись на рекомендаціях їхніх колег і клієнтів.