Павло Бєлоусов – переможець Client Choice Awards 2019

14 Лютого 2019

AEQUO рада повідомити, що Павло Бєлоусов, партнер, керівник практик міжнародного арбітражу та транскордонних судових процесів, став єдиним переможцем у номінації «Арбітраж і альтернативне вирішення спорів» в Україні за результатами рейтингу Client Choice Awards 2019.

«Мені дуже приємно, що я був відзначений нагородою Client Choice як кращий фахівець у сфері арбітражу в Україні. Буду продовжувати робити все можливе, щоб відповідати таким високим результатам оцінки, які були досягнуті завдяки високій довірі наших клієнтів та клієнтоорієнтованості нашої фірми», – коментує Павло.

Дослідники Client Choice Awards розглянули більше 2 500 номінацій, отриманих під час дослідження, та обрали переможців на підставі кращих відгуків клієнтів, яким запропонували оцінити окремих юристів та юридичні фірми за критеріями надання клієнтських послуг. Серед таких критеріїв якість юридичних консультацій, комерційна обізнаність, знання індустрій, стратегічне мислення, прозорість білінгу, індивідуальна структура оплати, співвідношення ціни та якості, оперативність реагування, ефективна комунікація, чіткість документації, обмін досвідом, відповідне кадрове забезпечення, проектний менеджмент, використання технологій, а також лояльність і професійна етика.

Рейтинг Client Choice проводиться з 2005 року та визначає тих партнерів юридичних фірм у всьому світі, які виділяються завдяки винятковій турботі про клієнтів та якості послуг. Критерії для такого визнання включають здатність збільшувати реальну цінність бізнесу клієнтів, обганяючи інших гравців на ринку. Унікальність рейтингу полягає в тому, що партнерів юридичної фірми можуть номінувати тільки штатні юристи.