Відкрито реєстрацію на десяту хвилю інноваційної програми стажування AEQUO Friends

01 Липня 2024

Aequo оголошує про старт прийому заявок на десяту хвилю інноваційного стажування Aequo Friends, яка розпочнеться 23 вересня 2024 року.  

Стажування розраховане на студентів 3-6 курсів юридичних факультетів українських вищих навчальних закладів, а також на студентів, які навчаються за кордоном та планують повернення в Україну.  

Програма триватиме до 20 грудня 2024 року: проходити стажування можна в офісі Aequo або онлайн, чи комбінувати обидва варіанти. Така можливість дозволяє легко поєднувати навчання в університеті зі стажуванням.  

Стажери обирають найбільш цікаві завдання на нашій інноваційній онлайн-платформі та виконують їх у співпраці з менторами - провідними юристами, радниками та партнерами. Перевагою є те, що вже з перших днів програми студенти долучаються до роботи над реальними кейсами, у тому числі над соціально-важливими ініціативами з відбудови України.  

Стажери можуть спробувати себе в різних практиках та в роботі з різними менторами, після чого самостійно визначитися з найбільш цікавою спеціалізацією. Дізнатися більше про тонкощі кожної практики дозволяє курс лекцій Aequo Academy, який проходить в межах програми, де ментори діляться знаннями про які не розповідають в університеті.  

Щоб стати стажером Aequo Friends, необхідно зареєструватися на сайті та пройти комп’ютерну гру-квест з 1 липня до 23 серпня 2024 року. Учасники, які показали найкращий результат, будуть запрошені на фінальний етап відбору у вигляді інтерв’ю з менторами.  

Щоб дізнатися більше про Aequo Friends переходьте за посиланням.  

“Програма Aequo Friends відрізняється від стандартної програми стажування, адже розрахована на майбутніх лідерів, які готові конкурувати за найцікавіші завдання та бути проактивними. Для найбільш талановитих студентів це чудова можливість розпочати свою кар’єру в провідній та сучасній юридичній компанії. За підсумками дев’ятої хвилі четверо стажерів скористалися такою можливістю та продовжили співпрацю з Aequo”-, коментує Анна Бабич, виконавча партнерка Aequo.  

Проєкт Aequo Friends було засновано у 2017 році як щорічну програму стажування, а з 2020 року стажування почали проводитися двічі на рік. Програма залучає студентів із понад 50 найкращих юридичних закладів України, Німеччини, США, Нідерландів, Великої Британії, Польщі та Литви. У 2018 році проєкт Aequo Friends було відзначено престижним міжнародним рейтингом FT Innovative Lawyers у категорії «Управління та розвиток талантів» (Managing and Developing Talent). У 2021 році проєкт стажування Aequo Friends став фіналістом конкурсу «Партнерство заради сталого розвитку – 2021», організатором якого є Глобальний договір ООН в Україні.