Переможець AEQUO Legal Tech Challenge 2017 «Суд на долоні» випустив повний реліз продукту

21 Грудня 2018

21 грудня 2018 року переможці конкурсу інновацій в юридичному бізнесі AEQUO Legal Tech Challenge 2017, який щороку проводиться юридичною фірмою AEQUO, здійснили повний комерційний запуск аналітичного сервісу «Суд на долоні».

AEQUO активно долучалась до тестування продукту в період його розробки та стала першим корпоративним клієнтом сервісу.

«Переконані в успіху команди «Суд на долоні», тому що були свідками якісної та важкої праці над проектом. Бажаємо засновникам ініціативи успішного функціонування продукту, стрімкого зростання кількості споживачів та подальшого розвитку. Ми пишаємось тим, що конкурс AEQUO Legal Tech Challenge сприяє створенню нових проривних рішень у юридичній галузі, які згодом втілюються в життя та мають вагоме значення для розвитку правової обізнаності українського суспільства. Впевнені, що цей інструмент стане незамінним помічником у щоденній роботі користувачів із різних сфер діяльності. Саме цьому Aequo стала першим корпоративним клієнтом цього рішення», – коментує Денис Лисенко, керуючий партнер Aequo.

«Для нас велика честь бачити серед перших клієнтів саме Aequo. Компанія не тільки підтримала наш сервіс після перемоги в AEQUO Legal Tech Challenge, але є насправді інноваційною юридичною фірмою, яка дуже добре розуміє конкурентну перевагу, яку надає використання технологій», – підкреслила співзасновник проекту «Суд на долоні» Ольга Бугай.

«Суд на долоні» – аналітичний сервіс для пошуку, дослідження та візуалізації судових рішень. Ефективний інструмент для правників, який дозволить їм приймати рішення, засновані на достовірних даних, і зробить систему правосуддя більш прозорою, стабільною та прогнозованою.