Розпочала роботу аутсорсингова платформа AEQUO Friends

15 Листопада 2017

13 листопада 2017 року розпочала роботу унікальна аутсорсингова платформа – AEQUO Friends, та відбулася зустріч з першими учасниками проекту – AEQUO Friends Welcome Day.

В рамках заходу 12 студентів, які успішно пройшли набір на першу хвилю стажування, отримали доступ до онлайн-системи AEQUO Friends, познайомилися з менторами, дізналися про наступні кроки та перші завдання, отримали відповіді на свої запитання, а також взяли участь у бесіді на актуальну тему «Інсайти конкурсу до Верховного Суду України» зі спеціальним гостем –Андрієм Георгійовичем Козловим, Членом Вищої кваліфікаційної комісії суддів.

З липня по вересень 2017 року було отримано понад 180 заявок від студентів 30 провідних університетів України, які проживають не лише в Україні, а й за кордоном (у Німеччині, Італії, Литві). Протягом вересня-жовтня студенти брали участь у наступному етапі відбору – «кава з ментором». Після завершення першої хвилі набору стажерів, планується проводити наступні хвилі наборів.

«Ми раді, що онлайн стажування викликало такий непідробний інтерес. Приємно бачити серед AEQUO Friends студентів з різних регіонів України. Переконані, що інноваційний формат стажування допоможе студентам юридичних факультетів ефективно управляти своїм часом, поєднуючи навчання з онлайн стажуванням, а також обирати практику, яка найбільше для них підходить при плануванні подальшої кар'єри в юриспруденції», – коментує Анна Бабич, партнер, AEQUO.