The Arbitration Powerlist: CIS & Caucasus 2020 високо рекомендує Павла Бєлоусова у практиці міжнародного арбітражу

12 Листопада 2020

The Legal 500 Arbitration Powerlist: CIS & Caucasus 2020, який вперше публікується цього року, високо оцінив партнера Aequo Павла Бєлоусова, включивши його до еліти фахівців у галузі арбітражу. Вже більше чотирнадцяти останніх років Павло спеціалізується на комерційних та інвестиційних спорах, а також спорах у сфері енергетики, й успішно представляє інтереси клієнтів в якості радника в міжнародних комерційних та інвестиційних арбітражних провадженнях в Україні і за кордоном згідно з різними арбітражними регламентами, а також регулярно виступає в якості арбітра в міжнародних арбітражах.

"До цього переліку включаються ті практикуючі фахівці, чию роботу в арбітражі визнано бізнесом у якості "золотого стандарту", - відзначає керівник міжнародних досліджень довідника The Legal 500 Джеймс Вуд (James Wood).

За його словами, даний рейтинг "незмінно входить до добірки найбільш популярних і читаних редакційних розділів дослідження Legal 500, а також є однією із найбільш конкурентних галузей для юридичних фірм, мереж, приватних юристів і адвокатів".

У створенні The Arbitration Powerlist брала участь команда дослідників довідника The Legal 500, а крім того, дослідники зверталися до провідних арбітрів, арбітражних інститутів і практикуючих юрисконсультів.

До переліку The Arbitration Powerlist: CIS & Caucasus 2020 входять провідні фахівці-практики, котрі працюють в Україні, Росії, Білорусі, Вірменії, Азербайджані, Грузії, Казахстані, Узбекистані, Киргизькій Республіці та Молдові.

Упродовж 30 років довідник The Legal 500 аналізує діяльність провідних юридичних фірм у всьому світі, проводячи комплексне щорічне дослідження для надання найактуальнішого бачення глобального ринку юридичних послуг.