Василь Міщенко призначений старшим юристом Aequo

05 Жовтня 2017

ЮФ Aequo рада повідомити про призначення юриста Василя Міщенка на посаду старшого юриста.

Василь Міщенко має великий досвід консультування з широкого кола питань національного та міжнародного оподаткування, управління податковими ризиками, а також податкового структурування угод. Він також брав участь у низці M&A угод, проектах корпоративної реструктуризації, а також у складних процедурах юридичного аудиту при здійсненні угод злиття та поглинання, консультував щодо різних корпоративних, комерційних та регуляторних питань.

Міжнародні та національні рейтинги, включаючи World Tax, IFLR 1000, Ukrainian Law Firms. A Handbook for Foreign Clients рекомендують Василя Міщенка у сфері оподаткування. Legal 500 2017 відзначає його професійні досягнення та рекомендує як «Юриста нового покоління».

«Підвищення Василя є логічним підсумком його професійних результатів і внеску в розвиток практики податкового права. Він зарекомендував себе як висококваліфікований юрист, що забезпечує високий рівень стандартів роботи фірми та турботи про клієнтів. Ми вітаємо Василя та бажаємо йому нових професійних досягнень», – коментує Денис Лисенко, керуючий партнер Aequo.