ЮФ Aequo – експертний партнер четвертого видання інфографічного довідника «Агробізнес України»

14 Вересня 2017

ЮФ AEQUO виступила партнером четвертого видання інфографічного довідника «Агробізнес України». AEQUO надала аналітичну допомогу та правові коментарі, зокрема щодо основних етапів угод злиттів та поглинань у агросекторі, боротьби з підробками, а також про переваги використання аграрних розписок як інструменту фінансування сільгоспвиробників.

Мета довідника – показати масштаби агропромислового комплексу України, основні тенденції ринку, а також дати можливість відстежити потенційні можливості його розвитку.

«Ефективно управляти можна лише тим, що можна виміряти. Ми раді бути експертним партнером проекту, оскільки інфографічний довідник «Агробізнес України» – унікальне і перше в своєму роді видання, яке дозволяє у наочній формі презентувати, у тому числі за кордоном, динаміку розвитку стратегічного для нашої країни сектора. Крім того, інформаційна прозорість агро ринку сприяє залученню інвестицій в подальший розвиток та інноваційні рішення», – коментує Денис Лисенко, керуючий партнер AEQUO.

Цього року у довідник додана інфографіка про ринок землі у світі та особливості його функціонування в Україні, аграрну логістику та інше.

Щороку випуск «Агробізнесу України» стає подією на українському аграрному ринку, а два роки поспіль довідник здобував призові місця на міжнародному маркетинговому конкурсі Сontent Marketing Awards.

Видання довідника реалізовано маркетинговим агентством Top Lead спільно з партнерами проекту: юридичною фірмою AEQUO, аудиторською компанією Baker Tilly Ukraine, експертами з Crédit Agricole, Latifundist.com і BusinessViews.

Завантажити довідник можна за посиланням.