ЮФ Aequo номінована на звання «Фірма року України у сфері податкового права 2015»

03 Квітня 2015

ЮФ Aequo стала одним з фіналістів премії European Tax Awards 2015 в номінації «Краща фірма року України з податкового права» за версією International Tax Review (ITR), одного з провідних міжнародних видань, які висвітлюють податкові новини в різних юрисдикціях.

Фіналісти відбиралися незалежною редакторською командою ITR на підставі ряду критеріїв: кількість юристів податкової практики фірми, інноваційні підходи, які використовувалися юристами в роботі, а також складність податкових проектів.

«Ми вдячні нашим клієнтам за високу оцінку нашої роботи і за довіру, яку вони продемонстрували на важливому для нас етапі створення нової фірми. Номінація на цю престижну премію є для нас визнанням професіоналізму та плідної роботи податкової практики ЮФ Aequo», – зазначає Денис Лисенко, керуючий партнер, керівник практики оподаткування ЮФ Aequo.

Переможці у різних номінаціях будуть оголошені на урочистій церемонії вручення премії, яка відбудеться в Лондоні 21 травня 2015 р. Церемонія щороку збирає сотні провідних податкових консультантів і клієнтів з Європи, щоб відзначити досягнення у сфері податкового права.

International Tax Review – міжнародне інформаційно-аналітичне видання в галузі оподаткування, надає останні новини та аналіз податкового законодавства в країнах світу, огляди з трансфертного ціноутворення, спорів у сфері податкового права.