ЮФ Aequo приєдналася до Міжнародної асоціації товарних знаків (INTA)

13 Березеня 2015

Юридична фірма Aequo має за честь повідомити, що 6 березня 2015 року стала повноправним членом Міжнародної асоціації товарних знаків (INTA), основною метою якої є просування товарних знаків і пов'язаних з ними об'єктів інтелектуальної власності з метою захисту споживачів, а також сприяння справедливій та ефективній торгівельній діяльності.

«Вступ до Міжнародної асоціації товарних знаків – важливий крок для ЮФ Aequo, який демонструє, що наша фірма розділяє місію та цінності INTA: забезпечення ефективного захисту прав інтелектуальної власності на торговельні марки, гармонізацію законодавства в цьому напрямку», – підкреслив Олександр Мамуня, партнер ЮФ Aequo, керівник практик вирішення спорів та інтелектуальної власності, який вже багато років поспіль бере участь в заходах INTA.

Практика інтелектуальної власності є однією з ключових та найбільш визнаних практик ЮФ Aequo, а Олександр Мамуня входить до переліку провідних юристів за версією ряду міжнародних довідників і рейтингів, таких як Best Lawyers, Chambers Europe, Legal 500, World Trademark Review 1000 тощо.

Міжнародна асоціація товарних знаків була заснована в 1878 році сімнадцятьма торговцями і виробниками, які вважали за необхідне створення даної організації для захисту і підтримки прав власників товарних знаків у забезпеченні ефективного законодавства та наданні сприяння всім заходам, спрямованим на просування та дотримання прав на товарні знаки. На сьогоднішній день до складу INTA входить більше 6000 правовласників товарних знаків, фахівців і вчених з більш, ніж 190 країн світу.