ЮФ Aequo приєдналася до Європейської Бізнес Асоціації (ЄБА)

29 Жовтня 2014

Вступ до Європейської Бізнес Асоціації – це важливий крок для ЮФ Aequo, який демонструє, що компанія розділяє місію і головні цінності ЄБА: сприяти поширенню правил чесної та прозорої конкуренції в Україні, поважати права інтелектуальної та інших форм власності, а також сприяти дотриманню чинного законодавства.

«Ми впевнені, що членство в ЄБА надасть нам можливість ефективно і плідно співпрацювати з найбільшими українськими і міжнародними компаніями з метою впровадження європейських практик ведення бізнесу в Україні, – підкреслив Денис Лисенко, керуючий партнер ЮФ Aequo. – Це також дозволить використовувати наш багаторічний успішний досвід, експертизу і знання для вироблення спільних з іншими членами Асоціації рішень, спрямованих на гармонізацію законодавчих правил для бізнес середовища та поліпшення ділового клімату в Україні».

Європейська Бізнес Асоціація була заснована в 1999 році як форум для обговорення та вирішення проблем, з якими стикаються бізнесмени в Україні. Сьогодні Європейська Бізнес Асоціація є провідною організацією міжнародного бізнесу в Україні та об'єднує близько 900 європейських, українських та міжнародних компаній.