ЮФ Aequo увійшла до переліку провідних юридичних фірм в Україні згідно з Chambers Global 2016

18 Березеня 2016

ЮФ Aequo високо рекомендована у ключових практиках – корпоративне право / злиття та поглинання, банківське та фінансове право; керуючий партнер Денис Лисенко та партнери Анна Бабич та Юлія Кирпа у черговий раз визнані одними із провідних українських юристів згідно з нещодавно опублікованим рейтингом Chambers Global 2016.

Високі рекомендації Chambers Global отримав Денис Лисенко, який «надає стратегічні консультації у комплексних угодах злиттів та поглинань». За відгуками клієнта: «Його досвід охоплює широкий спектр юридичних питань, йому не потрібен час на спеціальне їх вивчення, він може максимально оперативно надати консультацію».

Високу оцінку за результатами дослідження також отримала Анна Бабич, керівник практики злиттів та поглинань. Анна «надає юридичні консультації, які орієнтовані на досягнення бізнес-цілей». За словами іншого джерела, «Анна бачить загальну картину та завжди прагне досягати кращих бізнес результатів». Вона має широкий досвід роботи у телекомунікаційному секторі.

Юлія Кирпа, керівник практики банківського та фінансового права, особливо відома завдяки своєму значному досвіду супроводження угод злиттів та поглинань у банківському секторі, вона також має досвід роботи в банку.

«Надання клієнтам юридичних послуг найвищої якості – наш пріоритет. Високі позиції в рейтингу демонструють результати наполегливої командної роботи та високого рівня турботи про клієнта», – коментує керуючий партнер Денис Лисенко.

Chambers Global – один із найпрестижніших юридичних довідників у більш ніж 190 країнах та включає тільки ті юридичні фірми та юристів, які отримали високі рекомендації колег та клієнтів в ході дослідження.