За підтримки Aequo відбулося видання унікальної книги — Thinking Big: Innovation in Ukraine.

17 Лютого 2022

Відоме інноваційне видавництво «Осно́ви», яке спеціалізується на оригінальних виданнях українською та іноземними мовами, випустило унікальну книгу — Thinking Big: Innovation in Ukraine. Видання цієї книги здійснилося завдяки підтримці юридичної фірми Aequo.

Це англомовна книга про українські інновації у провідних галузях, які рухають нашу економіку вперед.

Тема інновативності за останні кілька років захопила світ. Інновації сьогодні — це вимога часу та основа будь-якого успішного бізнесу. Але Україна все ще часто розглядається міжнародною спільнотою як політично нестабільна, агропромислова країна. Але не країна інновацій. Проте саме тут, зокрема, заснували онлайн-платформу на основі штучного інтелекту для допомоги у спілкуванні англійською мовою Grammarly, створили протези Esper Bionics та рідкий струменевий скальпель, завдяки якому кровоносна система практично не пошкоджується під час операцій на внутрішніх органах.

Саме тому нам так необхідні видання, що покажуть сучасну прогресивну Україну, та спонукатимуть підприємства віддавати перевагу інноваціям, допомагаючи їм будувати стійке майбутнє.

Thinking Big: Innovation in Ukraine — це науково-популярна книга, що простою мовою розповідає ключові речі про інновації у різних секторах економіки. Ви дізнаєтеся, які проривні винаходи та відкриття вже зробили українці. І, головне, які інноваційні речі ми створюємо зараз.

«Ця книга про майбутнє України — і майбутнє світу. Вона про людей, які змінюють наш світ прямо зараз, роблячи його безпечнішим, комфортнішим та цікавішим. Книга про інновації, створені в Україні, та людей, які втілюють їх у життя. Ми розповідаємо історію кількох десятків неймовірних ідей та проєктів, що реалізуються сьогодні», — команда Aequo.