Aequo – фіналіст премії IFLR Europe Awards 2021

25 Березеня 2021

Aequo увійшла до п’ятірки юридичних фірм України, номінованих на отримання престижної премії IFLR Europe Awards 2021 у категорії «Юридична фірма року в Україні».

«У фокусі цього дослідження IFLR – юридичні інновації у транскордонних угодах. Список фіналістів відображає потужну роботу й оригінальність підходів і покликаний презентувати угоди, які змінюють правовий ландшафт і встановлюють нові стандарти роботи в регіоні», – відзначають у довіднику.

«Увійти до фіналу цієї премії – велика честь для нас, оскільки інновації є частиною ДНК нашої фірми. Ми вдячні всім нашим клієнтам за їхню довіру, а нашій команді – за її відданість роботі й сміливість застосовувати нестандартні підходи», - комментук Денис Лисенко, керуючий партнер Aequo. 

Переможців буду оголошено в ході онлайн-церемонії, яка відбудеться 29 квітня. 

IFLR Europe Awards визначає найбільш інноваційні юридичні угоди року та відзначає фірми та команди, які працювали над ними. Переможців обирають на основі інформації, наданої фірмами, а також власних досліджень довідника IFLR, який є частиною видавничої групи Euromoney.