Aequo Friends 2020: розпочато набір на четверту хвилю онлайн-стажування для юристів

21 Липня 2020

Юридична фірма Aequo оголошує про старт набору на четверту хвилю Aequo Friends – першу програму онлайн-стажування для юристів.

Стажування розраховане на студентів останніх курсів юридичних факультетів українських вищих навчальних закладів, а також на студентів, які навчаються за кордоном, але планують повернутись на роботу в Україну. Для того, щоб стати стажером Aequo Friends, необхідно пройти тестування на сайті friends.aequo.ua та інтерв’ю з менторами – радниками та старшими юристами Aequo.

Тривалість стажування – 4 місяці. Протягом цього часу студенти взаємодіятимуть з менторами за допомогою онлайн-платформи, отримуючи завдання та зворотній зв'язок. При цьому студент зможе вибирати завдання за видами робіт та практиками, що допоможе отримати досвід та зробити правильний вибір при плануванні подальшої кар’єри в юриспруденції. Така форма співпраці залишає студентам можливість продовжувати навчання в комфортному режимі й самим організовувати своє стажування максимально ефективно.

Цілі, які ставить перед собою Aequo: покращити якість юридичної освіти, надати молодим талантам можливість зробити перші кроки в розвитку кар’єри, набуваючи професійні навички та отримуючи досвід у різних практиках підвищити рівень турботи про клієнтів, а також забезпечити ефективний аутстафінг юристів для клієнтів у майбутньому.

Онлайн-стажування Aequo Friends розпочало роботу в 2017 році. За цей час було проведено три хвилі стажування: 547 студентів взяли участь у конкурсі, 41 були прийняті на стажування. За результатами успішного проходження програми 8 студентів були прийняті в штат Aequo.