Aequo – фірма року в Україні у сфері вирішення податкових спорів за версією ITR EMEA TAX AWARDS 2022

16 Вересня 2022

Aequo визнано «Фірмою року в Україні у сфері вирішення податкових спорів» на щорічній церемонії вручення премій International Tax Review (ITR) EMEA Tax Awards 2022.   

Раніше Aequo вийшла до фіналу премії ще у двох категоріях: «Фірма року у сфері оподаткування в Україні» та «Фірма року у сфері непрямого оподаткування в Україні».    

Також Aequo здобула визнання у виданні World Tax 2023 у сферах корпоративного оподаткування та податкових спорів, а Дениса Лисенка, виконавчого партнера та керівника практики оподаткування та митного права, визнано у сферах податкових спорів і консультування щодо оподаткування під час здійснення транзакцій. 

«Ми щиро вдячні своїм клієнтам за їх незмінну довіру впродовж багатьох років. Для нас велика честь те, що прагнення нашої команди допомагати клієнтам демонструвати стійкість у веденні бізнесу було відзначено авторитетними міжнародними довідниками», – коментує Денис Лисенко. 

Церемонія вручення премій ITR EMEA Tax Awards проводиться щорічно із 2005 року, аби відзначити видатні досягнення та розробки міжнародних фахівців у галузі оподаткування із регіону Європи, Близького Сходу й Африки (EMEA) за 12-місячний період. Цього року нагороди відзначають досягнення у галузі податкових технологій, інновацій, політики, комплаєнсу, а також розмаїття, справедливості та інклюзивності.  

World Tax, який видається спільно з International Tax Review (ITR), – це один із найавторитетніших рейтингів у сфері податків. Він є джерелом інформації для фінансових директорів великих світових компаній у більше ніж 120 юрисдикціях з усіх континентів.