Aequo отримала нагороду в номінації «Ідея, що здатна змінити країну» за результатами Конкурсу кейсів КСВ

26 Грудня 2016

12 грудня Aequo отримала нагороду в номінації «Ідея, що здатна змінити країну» за результатами Національного конкурсу кейсів КСВ 2016 – «Бізнес, що змінює країну».

Дану ініціативу, в основі якої – 10 Цілей в області сталого розвитку ООН, щорічно організовує Центр «Розвиток Корпоративної Соціальної Відповідальності (КСВ)», збираючи найкращі практики у цій сфері.

Aequo отримала нагороду за проект мобільного додатку «Rate Your Judge». Мета даного проекту – забезпечити верховенство права, справедливий суд, забезпечити дотримання законодавства, підвищити рівень прозорості ухвалення рішень і підзвітності суддів шляхом збору відгуків адвокатів та представників професійної спільноти, таким чином виявляючи суддів, схильних до зловживання своїми повноваженнями, й відзначаючи найбільш успішних професіоналів.

35 проектів від 26 компаній були розглянуті в 9 категоріях, пов'язаних з різноманітними Цілями сталого розвитку ООН, й оцінені міжнародним експертним журі (Індія, Туреччина, Болгарія, Латвія, Бельгія, Ізраїль) за наступними критеріями: оригінальність, інноваційність, залученість співробітників, актуальність і вплив кожного проекту.

«Ми пишаємося тим, що наша КСВ ініціатива, яка забезпечує краще майбутнє для української судової системи, отримала належне визнання. Додаток Rate Your Judge дозволить підвищити професіоналізм, незалежність, неупередженість та підзвітність новопризначених суддів шляхом постійного моніторингу з боку професійної юридичної спільноти», – коментує Денис Лисенко, керуючий партнер Aequo.