Aequo – переможець «Юридичної премії 2017 року» в двох номінаціях

18 Травня 2017

17 травня 2017 року в готелі InterContinental Kyiv пройшла одинадцята урочиста церемонія нагородження найкращих юристів України – «Юридична премія року». Юридична премія заснована тижневиком «Юридична практика» і вважається в Україні юридичним Оскаром.

Aequo увійшла до списку фіналістів «Юридичної премії 2017 року» в 14 номінаціях і здобула дві нагороди Legal Awards 2017:

  • Юридична фірма року з арбітражної практики,

  • Найкращий юрист з корпоративного права та M&A – Анна Бабич, партнер.

Крім того, Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку відзначила вагомий внесок Анни Бабич у розвиток корпоративного права в Україні.

Aequo була номінована на звання Юридичної фірми року у сфері корпоративного права, конкурентного права, інтелектуальної власності, банківського та фінансового права, нерухомості, IT, медицини та фармацевтики, медіа та комунікацій, а також Юридичної фірми року. Керуючий партнер Денис Лисенко увійшов до списку фіналістів у номінації «Найкращий юрист з конкурентного права», партнер Юлія Кирпа – у номінації «Найкращий юрист з боргової реструктуризації», а радник Павло Бєлоусов – у номінації «Найкращий юрист у сфері арбітражу».

Нагороди були вручені у 43 номінаціях. Критерії відбору переможців включають досягнення юридичної фірми на ринку юридичних послуг України, значущі угоди та судові справи, фінансові показники, наявність великих українських і зарубіжних клієнтів, участь партнерів в управлінні юридичною фірмою, громадська та pro bono діяльність.