Aequo – переможець «Юридичної премії 2020 року» у двох номінаціях

06 Липня 2020

3 липня 2020 року відбулася церемонія нагородження кращих юристів України — «Юридична премія 2020 року». Юридичну премію засновано тижневиком «Юридична практика», і вона вважається в Україні юридичним Оскаром.

  • Aequo здобула дві нагороди Legal Awards 2020:

  • Юридична фірма року у сфері конкурентного права,

  • Юридична фірма року у сфері медицини та фармацевтики.

Aequo було номіновано на звання Юридичної фірми року, а також ще у 16 номінаціях: Юридичної фірми року в агросфері, сфері банківського/фінансового права, інтелектуальної власності, інфраструктури, конкурентного права, корпоративного права, M&A, медицини й фармацевтики, нерухомості, енергетики, а також із транскордонних судових спорів. Партнер Анна Бабич увійшла до списку фіналістів у двох номінаціях: «Кращий юрист з корпоративного права та M&A» і «Кращий юрист із супроводу приватних клієнтів». Олександр Мамуня увійшов до списку фіналістів у номінації «Кращий юрист з інтелектуальної власності», партнер Юлія Кирпа — у номінації «Кращий юрист у сфері банківського/фінансового права», а партнер Сергій Денисенко — в номінації «Кращий юрист з конкурентного права».

Нагороди було вручено у 49 номінаціях. Критерії відбору переможців включають досягнення юридичної фірми на ринку юридичних послуг України, значущі угоди та судові справи, фінансові показники, наявність крупних українських і зарубіжних клієнтів, участь партнерів в управлінні юридичною фірмою, суспільна та pro bono діяльність.