Aequo посилює практику нерухомості та будівництва призначенням радника

16 Лютого 2022

Aequo з радістю повідомляє про те, що Юрій Горда приєднується до фірми на посаді радника практики нерухомості та будівництва.

Юрій має визначний досвід, який охоплює всі аспекти комерційної та промислової нерухомості, з акцентом на представництві забудовників, рітейлерів, агрохолдингів у різноманітних видах угод.

Він спеціалізується на супроводженні трансакцій з придбання та відчуженні нерухомості, фінансуванні будівництва, представляє інтереси орендодавців та орендарів в орендних відносинах.

Він також консультує клієнтів в різних девелоперських проєктах щодо оренди землі та продажу новозбудованих об'єктів нерухомості. Значна частина практики Юрія полягає в представництві інвесторів у складних судових справах щодо нерухомості, у тому числі у сфері землекористування.

«Ми раді вітати Юрія Горду. Він є цінним доповненням до нашої зростаючої практики нерухомості та будівництва. Ми здобули відмінну репутацію на ринку, і з його призначенням ми зміцнюємо нашу команду. Юрій має високий рівень компетенції та досвіду, що допоможе нам ефективно надавати високоякісні юридичні послуги», — відзначила Юлія Кирпа, партнерка, керівниця практики нерухомості та будівництва.

«Я дуже радий приєднатися до Aequo, і вдячний за можливість зробити свій внесок у розвиток і зростання її усталеної практики нерухомості та будівництва, та фірми в цілому», – прокоментував Юрій Горда.