AEQUO представляє світовій спільноті нову Україну на щорічній конференції Міжнародної асоціації юристів

12 Жовтня 2015

6 жовтня 2015 р. ЮФ Aequo провела урочистий прийом Great Art Night у всесвітньо відомому Музеї Леопольда (Leopold Museum) у Відні (Австрія). Захід організовано в рамках щорічної конференції Міжнародної асоціації юристів (International Bar Association) – наймасштабнішого міжнародного зібрання юридичної спільноти, та зібрало понад 200 гостей – представників бізнесу, державного сектору, професійних та бізнес асоціацій, ЗМІ.

У своїй привітальній промові Олександр Щерба, Надзвичайний і Повноважний посол України в Австрії, та Денис Лисенко, керуючий партнер Aequo, висвітлили поточний стан реформ та своє бачення майбутніх змін в Україні.

Гості прийому Great Art Night, організованого Aequo при підтримці Музею Леопольда, мали нагоду насолодитися приватним показом шедеврів сучасного мистецтва, включаючи роботи Густава Клімта та Егона Шиле, під час ексклюзивного екскурсійного туру. Гості відзначили високий рівень заходу.

Aequo також мала честь виступити партнером ділового сніданку, організатором якого виступила Асоціація правників України, в рамках щорічної конференції IBA 5 жовтня 2015 р. у Park Hyatt Vienna. У своїх виступах ключові спікери цього заходу – Айварас Абромавичус, Міністр економічного розвитку і торгівлі України, та Олексій Філатов, заступник Глави Адміністрації Президента України – окреслили нові інвестиційні можливості в Україні, судову реформу, останні законодавчі зміни та нові можливості для розвитку бізнесу, що відкриває Угода про Асоціацію між Україною та ЄС.

«Вкрай важливо, щоб міжнародна юридична спільнота отримувала інформацію з перших рук від представників органів влади та провідних юридичних фірм про те, що відбувається в Україні, про нові законодавчі та нормативні зміни, поточні реформи, розробку політик та активну участь представників юридичної спільноти в цьому процесі. Ці заходи стали відмінною платформою, що сприятиме конструктивному діалогу та гарантує прийняття зважених рішень щодо ведення бізнесу в Україні», – коментує Денис Лисенко, керуючий партнер Aequo.

Міжнародна асоціація юристів, що заснована у 1947 р., – провідна міжнародна організація практикуючих юристів, асоціацій юристів та адвокатських об’єднань. IBA сприяє впровадженню міжнародних правових реформ та формує майбутнє юридичної професії по всьому світу. Серед своїх членів Асоціація нараховує більш ніж 55 000 юристів та понад 190 асоціацій юристів, охоплюючи всі континенти. Організація має значний досвід у сприянні всесвітній юридичній спільноті.