Aequo розпочинає набір на восьму хвилю стажування для юристів Aequo Friends

27 Березеня 2023

Юридична фірма Aequo оголошує про старт набору на восьму хвилю стажування для юристів Aequo Friends. Стажування розраховане на студентів 3-6 курсів юридичних факультетів українських вищих навчальних закладів, а також на студентів, які навчаються за кордоном, але планують повернутися на роботу в Україну.

Для того, щоб стати стажером Aequo Friends, необхідно пройти тестування – комп’ютерну гру-квест – на сайті friends.aequo.ua та інтерв’ю з менторами Aequo. Восьма хвиля інноваційного стажування почнеться у червні 2023 року. Тривалість стажування – 3 місяці.

Студент може самостійно обирати коли, де та в якому форматі (онлайн чи в офісі офлайн) проходити стажування.

Під керівництвом досвідчених менторів – зокрема, партнерів, радників та юристів Aequo – студенти працюють над реальними проєктами з першого дня стажування. Практичний досвід неодмінно допоможе стажерам зробити правильний вибір у плануванні подальшої кар’єри в юриспруденції. Переважна кількість стажерів зазначають, що Aequo Friends допомогла їм визначитися зі спеціалізацією. 25% випускників програми стажування доєдналися до Aequo.

Більш того, стажування Aequo Friends надає унікальну можливість студентам працювати над соціально-важливими pro bono проєктами разом з UN Global Compact. У 2021 році проєкт Aequo Friends отримав визнання та став фіналістом конкурсу «Партнерство заради сталого розвитку – 2021», організатором якого є Глобальний договір ООН в Україні.

«Попри те, що в країні триває повномасштабна війна, ми в Aequo продовжуємо докладати максимум зусиль для того, щоб дати можливість молодим талантам реалізовувати свій потенціал, набувати досвіду тут і зараз, долучатись до проєктів, що сприяють відбудові країни. Aequo Friends – це більше, ніж стажування, адже стажери стають членами спільноти, однією з переваг якої є можливість брати участь в освітніх заходах Aequo Friends Legal Club», – коментує Анна Бабич, партнерка Aequo.

Онлайн-стажування Aequo Friends розпочало роботу у 2017 році. За цей час було проведено сім хвиль стажування. Студенти із 30+ вишів України, Німеччини, США, Нідерландів, Великої Британії, Польщі, Литви подали заявки на стажування у 2017-2022.