Aequo – серед найкращих арбітражних практик світу за версією GAR 100 2018

19 Квітня 2018

Aequo увійшла до переліку найкращих юридичних фірм світу в сфері міжнародного арбітражу відповідно до нещодавно опублікованого щорічного рейтингу провідного спеціалізованого видання Global Arbitration Review – The GAR 100 (11th Edition). The Guide to Specialist International Arbitration Practices 2018.

Практика міжнародного арбітражу фірми під керівництвом радника Павла Бєлоусова включає керуючого партнера Дениса Лисенка та партнера Олександра Мамуню. Aequo представляє інтереси клієнтів у багатьох арбітражах, включаючи спори, що розглядаються згідно із регламентами МТП, ЛМАС, ТПС, ЮНСІТРАЛ, Американської арбітражної асоціації, а також Міжнародного комерційного арбітражного суда при Торгово-промисловій палаті України та Міжнародного комерційного арбітражного суда при Торгово-промисловій палаті Росії.

Відповідно до GAR 100, «Aequo завоювала репутацію надійної української юридичної фірми, яку рекомендують для вирішення знакових спорів в нафтогазовій галузі».

Також фірма представляє інтереси клієнтів у спорах в медіаіндустрії. У 2016 році Aequo представила інтереси американського видавництва Forbes у спорі з УМХ, ліцензіатом Forbes в Україні, який розглядався Міжнародним центром вирішення спорів (ICDR). Aequo змогла довести арбітражному суду, що цензура та втручання з боку УМХ у редакційну незалежність Forbes є обґрунтованими підставами для скасування ліцензійної угоди про україномовне видання Forbes.

«Ми радіємо, що увійшли до рейтингу GAR 100. Це свідчить про визнання наших успіхів у захисті інтересів клієнтів в знакових спорах», – коментує Павло Бєлоусов, керівник практики міжнародного арбітражу Aequo.

GAR 100 – авторитетний міжнародний довідник, який відзначає найкращі юридичні фірми світу, яких рекомендують за результатами дослідження в сфері міжнародного арбітражу, а також надає масштабний якісний аналіз практик міжнародного арбітражу з усього світу.

Більш детальна інформація за посиланням.