Aequo – у найвищому ешелоні рейтингу Chambers Europe 2019

12 Березеня 2019

Aequo продовжує лідирувати в практиці інтелектуальної власності, а також високо рекомендована в таких ключових практиках: антимонопольне та конкурентне право, банківське та фінансове право, корпоративне право, злиття та поглинання, нерухомість, вирішення спорів (міжнародні та національні спори), реструктуризація та банкрутство, енергетика і природні ресурси, згідно з нещодавно опублікованим міжнародним юридичним рейтингом Chambers Europe 2019.

Команда практики банківського та фінансового права рекомендована за глибоку експертизу в регуляторних питаннях, особливо затребувану при наданні консультацій зі знаковим проектам. Одне із задоволених роботою юристів джерело відмічає команду за «добру ділову хватку та прагматичний підхід». Юлія Кирпа, партнер, керівник практики банківського та фінансового права - «добре відомий юрист з питань реструктуризації та банківського права на ринку» та «дуже компетентна як в питаннях права, так і в розробці бізнес рішень».

Рейтинг рекомендує практику антимонопольного та конкурентного права за міцну команду, що консультує з широкого кола питань. Клієнти цінують ефективність команди, коментуючи: «Ми завжди отримуємо оперативний зворотний зв'язок з наших питань та, що більш важливо, юристи активно вживають заходів для вирішення завдань в ході роботи над проектом». Денис Лисенко, партнер, отримав високу оцінку рейтингу за консультування інвесторів та крупних компаній. Радник Сергій Денисенко отримав визнання за роботу над низкою проектів в сфері антимонопольного права. Один з клієнтів охарактеризував його як «фахівця, орієнтованого на результат; консультації якого завжди практичні та по суті». Завдяки блискучим результатам Сергій підвищив свій рейтинг з категорії «Up-and-coming» на 4-е місце (Band 4) в рейтингу.

Джерела високо відзначають підприємливість команди практики корпоративного права / M&A, акцентуючи на тому, що «вони пропонують рішення, які відповідають нашим комерційним потребам». Практика також отримала визнання завдяки своєму індивідуалізованому підходу до клієнтів, про що один з них каже: «Юристи враховують особливості нашої компанії. Вони пропонують ретельно розроблений підхід, що відповідає запитам клієнта ». Джерела високо оцінюють Анну Бабич, партнера, керівника практик корпоративного права, злиттів і поглинань, за трансакційну практику в сфері злиттів та поглинань, а також за високий професіоналізм при вирішенні питань корпоративного управління. Клієнти цінують навички Анни при вирішенні проблем, відзначаючи, що «вона дійсно розуміє потреби клієнта і надає ефективні рішення». Денис Лисенко, партнер, має великий досвід в угодах зі злиттів та поглинань, представляючи іноземних інвесторів в інвестиційних проектах.

Команда практики вирішення спорів відзначена за багатий досвід в сфері національних судових спорів, а також за глибоку експертизу в корпоративних та комерційних спорах. Джерела високо оцінюють рівень підготовки та прихильність команди; один з клієнтів прокоментував, що «вони надають цінні консультації з юридичних питань, питань українського права та бізнесу», а також зазначив «їх виняткову роботу і розумні ціни на послуги, та надзвичайну оперативність». Павло Бєлоусов, партнер, керівник практик міжнародного арбітражу та транскордонних судових процесів, отримав широке визнання дослідників, які називають його «чудовим юристом, якому завжди вдається знайти спільну мову з клієнтами», що підтверджує його підвищення в Band 3 в категорії вирішення міжнародних спорів. Олександр Мамуня, партнер, керівник практики судових спорів, є найкращим експертом з питань вирішення спорів у сфері інтелектуальної власності.

Динамічна команда практики енергетики та природних ресурсів особливо відзначена рейтингом за вирішення складних національних спорів у сфері енергетики, в тому числі міжнародні арбітражні спори, а також за надання якісних консультацій з питань фінансування та реалізації проектів у сфері енергетики.

Наша практика-переможець інтелектуальної власності отримала найвище визнання дослідників завдяки своїм блискучим результатами. Клієнти високо оцінюють фірму за «розуміння складнощів та можливостей у бізнесі», а також прокоментували, що «Aequo пропонує більше, ніж юридичну експертизу. Нам надали стратегічну бізнес консультацію », а юристи«мають відмінний досвід у вирішенні спорів з торгових марок та захисту торгових марок та гарно розбираються в тенденціях ринку.» Олександр Мамуня, партнер, відомий своїм досвідом у вирішенні судових спорів, пов'язаних з правами інтелектуальної власності. Клієнти говорять про нього, як про «юриста, який орієнтований виключно на розвиток бізнесу та надає стратегічні консультації».

Команда практики нерухомості відзначена за успішний досвід в угодах зі злиттів та поглинань в сфері нерухомості, а також в судових спорах. Джерела високо відзначають команду за її прихильність, коментуючи, що юристи «завжди відповідають на додаткові питання».

Команда практики реструктуризації та банкрутства відзначена за експертизу у вирішенні спорів та консультації з питань банкрутства, реструктуризації заборгованості та звернення стягнення. Юлія Кирпа, партнер, визнана за експертизу в банківському та фінансовому праві і часто залучена в угоди з цінними паперами, угоди з реструктуризації кредитів та вирішення регуляторних питань.