AEQUO визнана другою найінноваційнішою юридичною фірмою у Європі у сфері фінансового права, та Юлія Кирпа увійшла до ТОП-10 найінноваційніших юристів року за версією видання Financial Times (FT)

05 Жовтня 2015

AEQUO названа другою найінноваційнішою юридичною фірмою у Європі у сфері фінансового права, та Юлія Кирпа увійшла до ТОП-10 найінноваційніших юристів року за результатами рейтингу FT Innovative Lawyers 2015, опублікованого на початку жовтня 2015 р.

Згідно з дослідженням FT Innovative Lawyers 2015, Юлія Кирпа проявила себе як «видатний спеціаліст у сфері банківського та фінансового права у період значних змін». Вона зробила вагомий внесок у подолання наслідків кризи, що став причиною української революції 2014 р., виступивши прихильником проведення реформ. Пані Кирпа надавала юридичну підтримку Європейському банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) у процесі реформування системи гарантування вкладів фізичних осіб, покликаного привести українське законодавство у відповідність до кращої міжнародної практики. Комплексний юридичний супровід, наданий пані Кирпою провідному американському фонду прямих інвестицій NCH Capital, був ключовим фактором, що сприяв успішному придбанню неплатоспроможного Астра Банку у держави. Окрім цього, інноваційні юридичні рішення пані Кирпи та її команди сприяли отриманню Україною макрофінансування від Європейського Союзу.

«Це одне з найбільш значущих досягнень для нашої фірми. Ми надзвичайно раді, що наші зусилля та наполеглива робота, спрямована на стабілізацію українського фінансового ринку після конфлікту, що виник у 2014 р., були помічені та визнані. Крім цього, це дуже надихає на подальший пошук інноваційних рішень і нестандартних підходів для досягнення кращих результатів для наших клієнтів», – коментує Юлія Кирпа, партнер.

«Для нас велика честь отримати визнання Financial Times та бути у списку фіналістів поряд з такими всесвітньо відомими юридичними фірмами як Allen & Overy, Linklaters, Hogan Lovells, Baker & McKenzie, Slaughter & May, White & Case. Я хочу привітати особисто Юлію Кирпу, яка увійшла доТОП-10 найінноваційніших юристів за версією цієї авторитетної премії. Це приголомшливий результат для нашої фірми, яка була заснована лише рік назад», – коментує Денис Лисенко, керуючий партнер.

Церемонія нагородження FT Innovative Lawyers 2015 Awards відбулась 1 жовтня 2015 р. у Музеї природознавства (Natural History Museum) в Лондоні. За десять років свого існування рейтинг FT Innovative Lawyers Report був визнаний одним з найпрестижніших юридичних рейтингів в Європі, а премії, що присуджуються в його рамках, по праву вважаються найбільш авторитетними на ринку. FT Innovative Lawyers Report є унікальним дослідженням юридичної індустрії. На сьогодні це єдиний рейтинг у світі, який оцінює інновації в юридичному бізнесі. В основі рейтингу і кожної премії лежать глибокі дослідження й ретельна робота журналістів. Цього року юридичні фірми і внутрішньокорпоративні юридичні департаменти з усієї Європи подали 513 заявок на участь.

Повну версію рейтингу Ви знайдете за посиланням.