Aequo визнана провідною юридичною фірмою в 4 практиках за версією The Legal 500 2017

14 Квітня 2017

Aequo рекомендована як фірма найвищого ешелону в 4 ключових практиках: банківське, фінансове право та ринки капіталу, інтелектуальна власність, корпоративне та комерційне право, M&A та вирішення спорів, і високо рекомендована в практиках оподаткування, нерухомості та будівництва й енергетики, за версією нещодавно опублікованого дослідження The Legal 500 EMEA 2017. Партнери Денис Лисенко, Анна Бабич, Юлія Кирпа, Олександр Мамуня та радник Павло Бєлоусов увійшли до переліку провідних юристів згідно з рейтингом The Legal 500 EMEA 2017.

Третій рік поспіль практика банківського та фінансового права, ринків капіталу Aequo займає найвищу позицію в рейтингу (Tier 1). На думку дослідників, Aequo «має дуже сильну практику банківського та фінансового права, ринків капіталу», ключові позиції у якій займають Юлія Кирпа і Анна Бабич, яких називають «високопрофесійними та відзначають їхнє комерційне бачення».

«Амбітна команда практики корпоративного, комерційного права і M&A» отримала найвищу оцінку клієнтів (Tier 1). Довідник високо рекомендує Анну Бабич, партнера, керівника практики корпоративного, комерційного права /M&A, і Дениса Лисенка, керуючого партнера.

Практика вирішення спорів зайняла найвищу позицію (Tier 1) завдяки «інноваційним юридичним рішенням і практичним консультаціям». Олександр Мамуня, «чудовий юрист з комерційним баченням» Павло Бєлоусов та Анна Бабич отримали високі рекомендації.

Практика інтелектуальної власності під керівництвом Олександра Мамуні, якого називають експертом з розробки судових стратегій», також зайняла найвищу позицію у рейтингу (Tier 1).

Практика енергетики та партнери Юлія Кирпа, Анна Бабич і Денис Лисенко високо рекомендовані дослідженням Legal 500 2017.

Довідник відзначає команду практики нерухомості та будівництва на чолі з «прагматичним» Денисом Лисенком і Юлією Кирпою, що спеціалізується на питаннях фінансування.

Клієнти відзначають, що «ефективна команда оподаткування надає зрозумілі юридичні консультації».

4 юристи відзначені в номінації «Юристи нового покоління»: позаштатний радник Марина Федоренко та старший юрист Денис Кульгавий рекомендовані у практиці банківського та фінансового права, ринків капіталу, позаштатний радник Оксана Краснокутська – у практиці корпоративного, комерційного права і M&A, і юрист Василь Міщенко – у практиці оподаткування.

Упродовж 28 років довідник The Legal 500 аналізує діяльність провідних юридичних фірм по всьому світу, проводячи комплексне щорічне дослідження, щоб надати найактуальніше бачення глобального ринку юридичних послуг. The Legal 500 оцінює сильні сторони юридичних фірм у більш ніж 100 юрисдикціях. Рейтинг ґрунтується на ряді критеріїв та відзначає команди практик, що надають найсучасніші та найінноваційніші консультації юрисконсультам. В основі дослідження – відгуки 300 000 клієнтів по всьому світу, анкети від юридичних фірм ті інтерв'ю з провідними юристами, а також командою дослідників, що має безпрецедентний досвід роботи на юридичному ринку