Aequo запускає аутсорсингову платформу AEQUO Friends

03 Травня 2017

AEQUO анонсує запуск першої аутсорсингової платформи української юридичної фірми – AEQUO Friends.

Проект спрямований на залучення до співпраці експертів, зокрема нотаріусів, перекладачів, інших підрядників, а також для стажування студентів юридичних факультетів в інноваційному форматі.

Основна мета цієї інноваційної платформи – оперативно реагувати на незаплановане зростання обсягів роботи, вдосконалити бізнес-процеси, підвищити рівень турботи про клієнтів, а також формувати оптимальний кадровий резерв і забезпечити ефективний аутстафінг юристів для клієнтів у майбутньому.

Першими скористатися перевагами проекту зможуть студенти юридичних факультетів українських ВНЗ зі всієї України. AEQUO відкриває першу програму стажування студентів у новому інноваційному форматі для юних талантів, які пройдуть відбір. Студенти будуть взаємодіяти з менторами за допомогою платформи, отримуючи завдання і зворотний зв'язок онлайн. При цьому, студент зможе обирати завдання за видами робіт і практиками, що допоможе зробити правильний вибір при плануванні подальшої кар'єри в юриспруденції, отримувати досвід роботи над знаковими проектами і стати членом спільноти AEQUO Friends. Така форма співпраці залишає студентам можливість продовжувати навчання в комфортному режимі й самим організовувати своє стажування максимально ефективно.

Усі бажаючі взяти участь у проекті можуть вже сьогодні заповнити заявку на сайті friends.aequo.ua. Прийом заявок триватиме до 10 вересня 2017 року. У вересні відбудеться презентація програми й початок стажування AEQUO Friends.

«Проект AEQUO Friends – це абсолютно новий формат роботи в юридичній фірмі та є частиною інноваційної стратегії AEQUO. Дана аутсорсингова платформа кардинально змінює уявлення про традиційний підхід до роботи з підрядниками та студентського стажування і відповідає на актуальні запити часу», – коментує Анна Бабич, партнер Aequo.