Aequo знову увійшла до переліку провідних юридичних фірм в Україні за версією Chambers Global 2019

18 Лютого 2019

Aequo знову високо рекомендована в ключових практиках - банківське та фінансове право, корпоративне право / злиття та поглинання, а також вирішення спорів. Керуючий партнер Денис Лисенко, партнери Анна Бабич, Юлія Кирпа, Олександр Мамуня і Павло Бєлоусов визнані одними з провідних українських юристів відповідно до щорічного рейтингу Chambers Global 2019, опублікованого 14 лютого 2019 року.

Денис Лисенко та Анна Бабич рекомендовані в практиці корпоративного права/злиттів та поглинань. Згідно з дослідженням, Денис Лисенко, партнер, «має значний досвід супроводу угод зі злиттів та поглинань, представляючи іноземних інвесторів в масштабних інвестиційних проектах».

Анну Бабич, керівника практики корпоративного права, злиттів та поглинань, глибоко поважають за професіоналізм у супроводі угод зі злиттів та поглинань, а також що вона є експертом у вирішенні питань корпоративного управління. Клієнти цінують її навички вирішення проблем, відзначаючи, що: «Вона дійсно розуміє потреби клієнта та пропонує ефективні рішення».

Дослідники високо рекомендують партнера Юлію Кирпу як «юриста, що володіє всебічної експертизою в банківській сфері, який консультує клієнтів з питань реструктуризації заборгованості, структурних угод та угод з фінансування торгівлі», також відзначаючи, що вона «сильний фахівець з укладання угод».

Високу оцінку отримав Павло Бєлоусов, партнер, керівник практик міжнародного арбітражу та транскордонних судових процесів. Клієнти називають його «чудовим юристом, якому завжди вдається знайти спільну мову з клієнтами», а джерела коментують, що «клієнти дуже довіряють йому».

Рейтинг відзначає Олександра Мамуню, партнера, керівника практики інтелектуальної власності та вирішення спорів як «юриста, визнаного за його глибоку експертизу вирішення спорів у сфері інтелектуальної власності». Також «він регулярно консультує клієнтів з питань реструктуризації заборгованості та з угод, пов'язаних з банкрутством».

Chambers Global – один із найпрестижніших міжнародних юридичних довідників у більш ніж 190 країнах та включає лише ті юридичні фірми та юристів, які отримали високі рекомендації колег та клієнтів у ході дослідження.