Aліна Подоляк приєднується до практики інтелектуальної власності AEQUO

01 Жовтня 2020

Команда AEQUO рада повідомити про приєднання Аліни Подоляк до практики інтелектуальної власності AEQUO на посаді старшої юристки. Аліна – адвокат з восьмирічним досвідом роботи у галузі торгових марок, патентів, авторських прав та суперечок щодо доменів.

Раніше у вересні до команди AEQUO приєдналися радники Тетяна Кудрицька та Микола Ковіня, два відомі українські практики в галузі ІВ з унікальним досвідом роботи в державному та приватному секторах.

“Подальше зміцнення нашої команди є частиною довгострокової стратегії AEQUOта посилює ІВ, одну з ключових практик нашої багатопрофільної юридичної фірми,” – коментує Денис Лисенко, керуючий партнер AEQUO.

Тетяна Кудрицька – судовий адвокат з більше ніж 12-річним практичним досвідом роботи в приватному та державному секторах зі спеціалізацією у сфері інтелектуальної власності, медіа та комерційних судових спорах. У 2014 році вона приєдналася до команди проєкту судової реформи в Адміністрації Президента України на посаді керівника Департаменту судової реформи. На цій позиції Тетяна отримала великий та унікальний досвід, працюючи над розробкою законодавства про нові правила цивільного та господарського судочинства, надаючи особливу увагу щодо спорів в галузі інтелектуальної власності, а також щодо діяльності Вищого суду з інтелектуальної власності.

Микола Ковіня є відомим українським експертом у галузі інтелектуальної власності зі значним досвідом роботи в приватному та державному секторах. Найбільшим досягненням Миколи на державній службі є робота на посаді Голови Державної служби інтелектуальної власності України в період 2012 – 2014. Микола є магістром права, а також кандидатом хімічних наук і має значний досвід роботи у галузях фармацевтики та органічної хімії. В якості приватного патентного повіреного, Микола працював для українських та міжнародних клієнтів в ряді складних спорів щодо знаків для товарів і послуг та патентів в різних сферах економіки.