Андрій Ніколаєнко призначений членом Комітету з питань практик патентних відомств Міжнародної асоціації власників торговельних марок (INTA) на період 2018-2019 рр.

19 Березеня 2018

Андрій Ніколаєнко, старший юрист Aequo, призначений членом Комітету з питань практик патентних відомств Міжнародної асоціації власників торговельних марок (INTA) на період 2018-2019 рр. Андрій бере участь у роботі Субкомітету європейських національних відомств.

Даний комітет INTA оцінює та пропонує удосконалення практики, процедур і положень щодо торговельних марок на національному, регіональному та міжнародному рівнях. Комітет стежить за розвитком національних відомств у різних юрисдикціях, проводить повний аналіз і пропонує свої рекомендації для поліпшення політик відомств. Робота включає в себе підготовку звітів і письмових рекомендацій у співпраці з різними комітетами INTA.

INTA – міжнародна асоціація власників торговельних марок, а також професіоналів у цій сфері. Її діяльність спрямована на підтримку торговельних марок і супутньої інтелектуальної власності з метою захисту прав споживачів і створення сприятливих умов для чесної і ефективної торгівлі. Серед членів INTA – понад 7 000 організацій зі 190 країн. Щорічний внесок членів INTA у ВВП по всьому світу складає майже 12 трлн дол. США. Організації, що входять до складу INTA, представляють близько 30 000 професіоналів у галузі торговельних марок. Серед них – власники брендів як провідних корпорацій, так і малого і середнього бізнесу, юридичні фірми та неприбуткові організації. Членами INTA також є представники державних агентств, професори та студенти.

Понад 3 400 бажаючих подали заявки на роботу у комітетах INTA у 2018-2019 рр.