Анна Бабич, партнер Aequo, отримала кваліфікацію соліситора Англії та Уельсу

15 Серпня 2018

Aequo рада повідомити, що Анна Бабич, партнер, керівник практики корпоративного права / злиттів та поглинань, отримала кваліфікацію соліситора Англії та Уельсу (від 8 серпня 2018 року). Раніше Анна Бабич стала першим партнером української юридичної фірми, що успішно склав іспит за схемою Qualified Lawyers Transfer Scheme (QLTS) у Великій Британії й отримав кваліфікацію непрактикуючого соліситора (Англії та Уельсу) в березні 2016 року. Анна закінчила Legal Practice Course Школи права BPP University, Велика Британія.

Крім того, вона активно просувала ініціативу, спрямовану на забезпечення українським адвокатам можливості здійснювати адвокатську діяльність в Англії та Уельсі.

Денис Лисенко, керуючий партнер Aequo, коментує: «Ми пишаємося успіхами Анни та раді привітати з отриманням кваліфікації соліситора Англії та Уельсу. Це ще одне підтвердження її постійної прихильності професійному розвитку та турботі про клієнтів, що має особливе значення для розвитку практик корпоративного права/ M & A і приватних клієнтів в рамках консультування з питань інвестицій, угод злиттів та поглинань і управління приватним капіталом».

QLTS – це схема, створена для адвокатів інших юрисдикцій, що включає серію тестів на отримання права здійснювати адвокатську діяльність в Англії та Уельсі, що сприяють одержанню кваліфікації соліситора в цих юрисдикціях коротшим шляхом у порівнянні зі стандартною процедурою. Схема QLTS гарантує, що юрист, який отримав кваліфікацію в іншій юрисдикції, має необхідний рівень знань і навичок кваліфікованого соліситора Англії та Уельсу.

SRA – британська установа з питань регулювання діяльності соліситорів і юридичних фірм Англії та Уельсу – заснована в січні 2007 року. Її мета – захистити інтереси суспільства, гарантуючи відповідність професійної діяльності соліситорів високим стандартам і вживаючи відповідні заходи у разі виявлення ризиків. Вона відповідає за регулювання діяльності понад 180 000 соліситоров в Англії та Уельсі.