Сергій Денисенко прийнятий в партнерство Aequo

14 Лютого 2020

Сергій Денисенко – партнер практики антимонопольного та конкурентного права Aequo з січня 2020 року. У новій ролі Сергій буде продовжувати розвиток антимонопольної практики фірми та керувати однієї з найбільших команд, залученої до найбільш складних проектів на ринку.

Сергій має 15-річний практичний досвід в галузі антимонопольного та конкурентного права. Основні напрямки роботи – отримання дозволів на концентрацію та узгоджені дії, захист від недобросовісної конкуренції та дотримання конкурентного законодавства. Сергій захищає інтереси клієнтів у ході розслідувань антиконкурентних узгоджених дій та зловживання монопольними положеннями.

Денис Лисенко, керуючий партнер Aequo, коментує: «Щиро радий тому, що багаторічні професійні та управлінські успіхи Сергія увінчались заслуженим прийняттям до складу партнерів фірми! Впевнений, що це стратегічне рішення відкриє нові перспективи для нашої антимонопольної практики з точки зору покращення турботи про клієнтів, подальшого особистого та професійного росту команди та реалізації нових амбітних проектів».

Сергій Денисенко зауважив: «Дуже приємно, що мої зусилля щодо розвитку антимонопольної практики Aequo високо оцінені клієнтами та партнерами фірми, а 15-річний кар’єрний шлях отримав бажане та логічне продовження. Моє партнерство – це заслуга нашої дружньої команди, а також наполегливої та натхненної роботи, в якій ми завжди на крок попереду».

В Aequo Сергій Денисенко працює з моменту заснування фірми. За цей час він консультував ряд провідних міжнародних та національних компаній, таких як Apax Partners, Apollo Global Management, Arcelor Mittal, Berlin-Chemie AG,British American Tobacco (Ukraine), Danone, Dragon Capital, Google, Koninklijke Bunge BV, NCH Advisors Inc., Nippon Steel & Sumitomo Metal Corporation, Posco Daewoo, Sandoz, Tetra Laval та багато інших.

Сергія Денисенко рекомендують як провідного спеціаліста у сфері антимонопольного та конкурентного права авторитетні міжнародні та національні юридичні рейтинги Chambers Europe 2017-2019, ТОП-100 кращих юристів України. Вибір клієнта 2017. Дослідження Ukrainian Law Firms. A Handbook for Foreign Clients 2019 включило Сергія в ТОП-5 провідних експертів в сфері антимонопольного та конкурентного права в Україні. Крім цього, Сергія названо Юристом року в сфері антимонопольного права по версії Best Lawyers 2020.

Сергій отримав диплом магістра міжнародного права в Інституті міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка, а також диплом з конкурентного права ЄС в Королівському коледжі Лондона (King's College London).