Who's Who Legal: Arbitration 2021 включив Павла Бєлоусова та Ірину Глущенко до переліку майбутніх лідерів

25 Вересня 2020

Провідний юридичний довідник Who's Who Legal (WWL) спільно з довідником Global Arbitration Review (GAR) включили партнера Павла Бєлоусова та юристку Ірину Глущенко до переліку майбутніх лідерів (Future Leaders) у категоріях партнерів і не партнерів, відповідно.

За результатами незалежних досліджень і номінацій від клієнтів і колег Павла та Ірину було визнано провідними світовими експертами у галузі міжнародного арбітражу, а їхня компетентність у вирішенні складних міжнародних суперечок заслужила високу оцінку.

Who's Who Legal – це міжнародний рейтинговий довідник, заснований у 1996 році, який щорічно визначає провідних практиків у різних галузях права, включаючи більше 27 тисяч юристів і більше 2 тисяч експертів у сфері консалтингу у більш ніж 156 юрисдикціях. WWL є одним із провідних довідкових ресурсів для компаній, які шукають визнаних юристів певної практики, чию репутацію вже підтверджено іншими клієнтами. Довідник Global Arbitration Review (GAR) було створено в 2006 році, він є авторитетним ресурсом новин у галузі міжнародного арбітражу та аналітики юридичної спільноти.