ЮФ Aequo успішно захистила інтереси АТ «Реверта»

28 Січня 2015

12 січня 2015 року Вищий господарський суд України розглянув касаційну скаргу великої прибалтійської компанії з управління активами АТ «Реверта» у справі про захист права власності цієї компанії на іпотечний актив, який був придбаний у власність в результаті звернення стягнення на предмет іпотеки. Зазначений об'єкт нерухомості є приміщенням комерційного призначення, яке знаходиться в центрі Києва.

У зв'язку зі складністю справи касаційна скарга АТ «Реверта» розглядалася судом у розширеному складі (7 суддів). Після 10 годинного слухання у справі Вищий господарський суд України задовольнив касаційну скаргу АТ «Реверта», визнавши обґрунтованість вимог цієї компанії, і підтвердив законність прийнятого 26 грудня 2013 року рішення суду першої інстанції про визнання права власності на нерухоме майно за АТ «Реверта».

Юридична фірма Aequo, будучи юридичним радником АТ «Реверта» на території України, консультувала АТ «Реверта» з питань, в тому числі, даного судочинства.

Команда практики вирішення спорів юридичної фірми Aequo, яка супроводжувала проект, працювала у складі радника юридичної фірми Aequo Павла Білоусова, адвокатів Євгена Левицького та Мирослави Савчук, а також юриста Юрія Степанова під керівництвом партнера практики Олександра Мамуні.