ЮФ AEQUO зайняла високі позиції у рейтингу The Legal 500 2016

14 Квітня 2016

Ключові практики ЮФ Aequo банківського, фінансового права та ринків капіталу, корпоративного та комерційного права, M&A – серед кращих в Україні за версією нещодавно опублікованого The Legal 500 2016 (EMEA). Видання також високо рекомендує практики вирішення спорів, енергетики, інтелектуальної власності та оподаткування. Три практики покращили свої позиції або ж уперше увійшли до рейтингу. Партнери Aequo Денис Лисенко, Анна Бабич, Юлія Кирпа та Олександр Мамуня знову визнані провідними експертами у своїх ключових практиках.

Вже другий рік поспіль практика банківського та фінансового права, ринків капіталу Aequo займає найвищі позиції (Tier 1). Згідно з дослідженням, компетентна команда Aequo характеризується «проактивним підходом, цілеспрямованістю, практичністю та слідування інтересам своїх клієнтів». Юлія Кирпа, керівник практики банківського та фінансового права, «ефективно проводить переговори» та «має «глибоке розуміння банківського права». Вона та Денис Кульгавий виступили юридичними радниками Європейського банку реконструкції і розвитку (ЄБРР) щодо кредиту на суму 36 млн дол., наданого ТОВ "Інтердон". Анна Бабич, партнер практики ринків капіталу, та «сильний юрист у сфері банківського права» Марина Федоренко також отримали високі рекомендації.

Практика корпоративного, комерційного права та M&A також займає найвищу позицію рейтингу (Tier 1). Команда Aequo «пропонує абсолютно нові підходи». Aequo – «провідна юридична фірма, попри те, що заснована нещодавно». Довідник рекомендує Дениса Лисенка та Анну Бабич, яка має «значний досвід і знаходить рішення навіть у найскладніших ситуаціях».

Команда вирішення спорів Aequo отримала високу оцінку за «відмінну якість та знання специфіки галузей економіки». Павло Бєлоусов спільно з юридичною фірмою Freshfields Bruckhaus Deringer LLP представляв інтереси KPMG, призначеного англійським судом розпорядників майном, у зв'язку з позовом про шахрайство та збитки на загальну суму більше 6 млрд дол. США у справі БТА Банк проти Мухтара Аблязова.

Згідно з дослідженням, молода юридична фірма Aequo створила сильну клієнтську базу в енергетичному секторі. The Legal 500 2016 рекомендує Дениса Лисенка та Анну Бабич, яка «відповідальна та знаходить креативні підходи».

Довідник також високо рекомендує практику інтелектуальної власності Aequo, яка пропонує «відмінне співвідношення ціни та якості, при цьому рівень якості послуг відповідає високим західним стандартам». Олександр Мамуня очолює практику, серед клієнтів якої DuPont та Samsung Electronics. Він представляв інтереси компанії Pioneer Hi-Bred у ряді справ, що стосуються порушень прав на торгові марки.

Клієнти позитивно відгукуються про «високу якість послуг і надійність» команди податкового права під керівництвом Дениса Лисенка.

«Ми високо цінуємо результати дослідження, які є результатом відмінних відгуків наших колег і клієнтів. Ми також вдячні нашій злагодженій команді, завдяки якій ми отримали високе визнання цього поважного юридичного рейтингу за такий короткий період з моменту заснування Aequo», – коментує Денис Лисенко, керуючий партнер Aequo.

Упродовж 28 років довідник The Legal 500 аналізує діяльність провідних юридичних фірм по всьому світу, проводячи комплексне щорічне дослідження, щоб надати найактуальніше бачення глобального ринку юридичних послуг. The Legal 500 оцінює сильні сторони юридичних фірм у більш ніж 100 юрисдикціях. Рейтинг ґрунтується на ряді критеріїв та відзначає команди практик, що надають найсучасніші та найінноваційніші консультації юрисконсультам. В основі дослідження – відгуки 250 000 клієнтів по всьому світу, анкети від юридичних фірм ті інтерв'ю з провідними юристами, а також командою дослідників, що має безпрецедентний досвід роботи на юридичному ринку.