Aequo високо рекомендовано у сфері конкурентного/антимонопольного права в Європі за версією The Lawyer European Awards 2021

03 Грудня 2021

Aequo високо рекомендовано (highly commended) у категорії «Команда року у сфері конкурентного/антимонопольного права в Європі», відповідно до результатів дослідження The Lawyer European Awards 2021.

Команда нашої практики антимонопольного, конкурентного права та торгівлі здобула це визнання за юридичну підтримку Європейської бізнес-асоціації (ЄБА) у створенні першої в Україні добровільної системи для збору й утилізації контейнерів з-під пестицидів. Цей проєкт став спільною ініціативою провідних світових виробників пестицидів, зокрема, BASF, Adama, Bayer, Syngenta, Arysta, FMC, Nufarm, Summit Agro Ukraine та інших.

«Для нас честь підтримати проєкт, спрямований на зменшення антропогенного впливу на екологію у контексті реалізації принципів ESG», – зазначає Марія Ніжнік, партнерка Aequo, керівниця практик антимонопольного та конкурентного права, міжнародної торгівлі та охорони довкілля.

Нагадаємо, цього року Aequo увійшла до списку фіналістів премії The Lawyer European Awards 2021 у трьох категоріях:

  • Юридична фірма року в Україні

  • Команда року у сфері корпоративного права в Європі

  • Команда року у сфері конкурентного/антимонопольного права в Європі

Переможців було оголошено під час онлайн-церемонії 1 грудня 2021 р.

Премія The Lawyer European Awards, започаткована у 2009 році, стала першою у своєму роді щорічною премією, що покликана підкреслити видатні досягнення на європейському юридичному ринку. У відборі беруть участь понад 120 незалежних юридичних фірм зі штаб-квартирами у Європі, а також європейські офіси міжнародних фірм.