FT Innovative Lawyers знову рекомендує Aequo

06 Жовтня 2016

Aequo знову названа однією з найінноваційніших юридичних фірм в Європі та рекомендована у категорії розвитку бізнесу та обміну знаннями згідно з результатами дослідження FT Innovative Lawyers 2016, опублікованого 6 жовтня 2016 року.

Дослідники високо оцінили Aequo як «одну з перших фірм в Україні, яка надає юридичні послуги в режимі онлайн та використовує хмарні технології у роботі з клієнтами. Aequo також провела комплексне дослідження юридичного ринку та поділилася його результатами з юридичним ринком. Незважаючи на те, що клієнти юридичних фірм не віднесли інноваційність до числа пріоритетів, Aequo диференціюєтья на юридичному ринку України шляхом системного підходу до управління взаємовідносинами з клієнтами».

«Дане визнання свідчить про те, що наші стратегічні пріоритети – високий рівень турботи про клієнтів, індустріальна спеціалізація та інновації, – а також наша готовність ділитися знаннями з ринком, створюють додаткову цінність для наших клієнтів і юридичного ринку в Україні. Ми також пишаємося тим, що завдяки цьому визнанню Україна відмічена на мапі інновацій в юридичному бізнесі Європи. Дякуємо нашим колегам за новаторський дух, клієнтам за довіру та партнерам за підтримку», – коментує Денис Лисенко, керуючий партнер Aequo.

FT Innovative Lawyers – один із найпрестижніших юридичних рейтингів в Європі, а премії, що присуджуються в його рамках, по праву вважаються найбільш авторитетними на ринку. Звіт FT Innovative Lawyers є унікальним дослідженням юридичної індустрії. На сьогодні це єдиний рейтинг у світі, який оцінює інновації в юридичному бізнесі. В основі рейтингу лежать глибокі дослідження та ретельна робота журналістів. Видання Financial Times і RSG Consulting, що проводять даний щорічний рейтинг, також застосували інноваційний підхід в організації дослідження, відмовившись від традиційної оцінки за практиками та зробивши акцент на те, що саме очікують та чого потребують клієнти юридичних фірм.

Повна версія дослідження FT доступна за посиланням.