Aequo увійшла до переліку провідних юридичних фірм в Україні у 13 практиках за версією Ukrainian Law Firms. A Handbook For Foreign Clients 2021

06 Серпня 2021

Aequo увійшла до переліку провідних юридичних фірм в Україні у 13 ключових практиках за версією свіжого видання довідника Ukrainian Law Firms. A Handbook for Foreign Clients 2021, який було опубліковано видавництвом «Юридична практика». Aequo увійшла до:

ТОП-3 – в Антимонопольному та конкурентному праві, Агробізнесі та Роздрібній торгівлі.

ТОП-5 лідерів – у Корпоративному праві та злиттях і поглинаннях, у супроводі приватних клієнтів, Міжнародному арбітражі, Нерухомості, будівництві та земельному праві та Телекомунікаціях і медіа;

ТОП-10 – у Банківському та фінансовому праві, Вирішенні судових спорах та Енергетиці та природних ресурсах.

Також Aequo відзначено у Фінтех, Ринках капіталу, Інтелектуальній власності, Вирішенні транскордонних спорів, Податковому консультуванні, Міжнародній торгівлі, Фармацевтиці та медицині.

Крім того, в Aequo сильні позиції в індивідуальних рейтингах. Цього року 19 юристів здобули визнання в своїх профільних практиках/індустріях

  • Дениса Лисенка, керуючого партнера, визнано заслуженим юристом у Корпоративному праві та злиттях і поглинаннях, а також відзначено в Антимонопольному і конкурентному праві, Податковому консультуванні, в Енергетиці та природних ресурсах.

  • Анна Бабич, партнер, – у ТОП-3 лідерів у Корпоративному праві, злиттях і поглинаннях. А також її відзначено в ІТ, Телекомунікаціях і медіа та у супроводі приватних клієнтів.

  • Юлія Кирпа, партнер, – у ТОП-5 – у Банківському та фінансовому праві. А також Юлію рекомендовано у сферах Ринків капіталу, Фінтеху, Нерухомості, будівництва та земельного права.

  • Сергій Денисенко, партнер, – у ТОП-3 лідерів Антимонопольного та конкурентного права.

  • Павла Бєлоусова, партнера, відзначено в Міжнародному арбітражі та Вирішенні судових спорів

  • Марію Ніжнік, партнера, відзначено в Антимонопольному і конкурентному праві.

Серед визнаних спеціалістів у відповідних практиках та індустріях дослідження називає:

 

Видання Ukrainian Law Firms. A Handbook for Foreign Clients публікується щорічно з 2003 року й отримало репутацію надійного довідника провідних юридичних фірм та фахівців в Україні. Довідник являє собою унікальне поєднання аналітики ринку, актуального огляду законодавчих змін та поглибленого дослідження ринку юридичних послуг.